1

Найкращі альтернативи PornHub

Дотримуючись китайського одкровення (чи прокляття?), ми живемо в інтригуючі часи, щонайменше. Між кожною з божевільних реакцій, які люди потребували цього року, особливо коли це стосується окремих людей’’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви не’ не повірте мені, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконали за останні кілька місяців. І все ж щось, що я ношу’ Не думаю, що навіть я бачив, що насувається — принаймні в повному обсязі – — було величезне очищення, яке вразило PornHub кілька років тому, і сайт ніколи більше не був таким, як раніше.

Це історична інформація про вражаючу подію

Для тих, хто недостатньо обізнаний, PornHub завжди викликав сумніви, незважаючи на те, що це найкраще місце для відпочинку дорослих. Якщо говорити по-справжньому, то багато хлопають по земній кулі’ Туб-сайт номер один або вигаданий, або, принаймні, переважно переграний.

Тим не менше, після місяців стресу на MindGeek’’ провідний інтернет-сайт. По-перше, заявка на видалення порнографії k * ddie з веб-сайту зцілила понад 425 000 нотаріусів після того, як фактично з’явилася колекція скарг про те, що на сайті дійсно з’явилася нечисть за участю m * nors.

(Чесно кажучи, я одягнув’ не знаю точно, наскільки це правда, тому що я одягнув’’ не намагаюся знайти цього хворого

сміливість. ) Разом з усім цим, люди насправді скиглили, що існують завантаження, які також повинні здійснювати сексуальні дії без згоди. Завдяки цій довірі до веб-сайту останнім часом відмовили популярна преса, що призвело до того, що фірми, що займаються кредитними картками, не дозволяли клієнтам витрачати гроші на преміальний вміст на PornHub.Читати далі порево видео На сайті Статті

Звичайно, різні інші великі проблеми, з якими стикаються PornHub та всі інші канали, пов’язані з кіберпіратством і копіюванням. Тому, з усіма цими неприємностями, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “& ldquo; одна з найретельніших гарантій у фоновому режимі створеної користувачем системи.”

Зокрема, порногігант мав і продовжуватиме план:

• захист від неперевірених облікових записів від включення нового матеріалу будь-якого типу

• Користувачам, які завантажують відео, потрібно підтвердити їх фотографією зі знімком обличчя та іменем користувача

• усунення можливості завантаження великої кількості відео в системі

• видалення будь-якого типу та всього вмісту, який насправді не був розроблений перевіреними клієнтами PornHub

Останній пункт у методі був, можливо, одним із найважливіших, враховуючи, що загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я думаю, що я зрозумів, що було багато дубльованих відеокліпів, але святий Христе, це’ це дуже багато.) Цікаво, що персонал PornHub висміював TikTok, Facebook та інші відомі соціальні мережі. медіа-сайтів через те, що вони не мають тих запобіжних заходів, як зараз.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі масштабні зміни в плані, я отримав можливість сказати, що я’’ m типу – непросто– не з тих пір, як r * pist та інші нездорові лохи мають свою мужність. Швидше, для мене це виглядає як спроба триматися подалі від регулятивних порушень, яка може бути невдалою.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що бездоганно невинні люди вилучили їхні матеріали та вимкнули мережі після всього цього.

Якщо розібратися з образами, які залишилися, я можу сказати, що є причина, щоб відкинутися –– або потрібно сказати –– для цього є п’ятнадцять причин.

Тут’ це те, що вам слід шукати замість PornHub

Це розуміє, що’ Більшість, ймовірно, відбудеться на PornHub, але якщо відбудуться більш значні зміни або веб-сайт ненадовго закриється, я’’ ви отримали покриття. Нижче наведено список десяти дивовижних веб-сайтів-туб, завантажених абсолютно безкоштовною порнографією, які можуть функціонувати як ваш вибір PornHub без певного порядку. Цінуйте, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей сайт блогу’ t розміщуйте трубки в будь-якому певному порядку, але це може бути найефективнішим сайтом трубок, крім PornHub. Однак, незважаючи на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати лідером порнофільмів.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуся, що цей веб-сайт, безумовно, працює. Як і на всіх інших порнографічних веб-сайтах, зазначених нижче, на цьому є потоки абсолютно безкоштовної нечисті, а там’ Не бракує фантастичних завантажень, якими можна насолоджуватися. І з майже 10 мільйонами завантажень, ви можете більше ніколи не відвідати додатковий порноканал.

Хіба, якщо подумати, ви, швидше за все, ніколи не відвідаєте інший веб-сайт із цією проблемою.

Навіть якщо вам набридли записані відео –– якщо це’ якимось можливим способом – потрібен час, щоб переключитися на шоу веб-камери XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні, якщо не сотні спокусливих версій, створених, щоб візуально порадувати вас –– принаймні, доки ви’ я отримав жетони.

xHamster

Тепер ви носите’ Вам не доведеться платити за преміальну порнографію, але якщо мова йде про цей веб-сайт, ви можете подумати про те, щоб заплатити трохи грошей за ці виняткові фільми. Вибір фантастичний, а якість абсолютно феноменальна, гарантовано повну високу роздільну здатність або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеороликів із 7500 новими покращеннями, які вносяться щомісяця. Як учаснику витрат, вам надається необмежена кількість завантажень, і ви’ матимете доступ до деяких із найпопулярніших робіт порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ повторно підкреслив щодо вартості,’don t піт це. Тридцять днів платної доступності обійдуться вам у 6,99 доларів США, що на місяць набагато дешевше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’’ s членство. Рік коштуватиме вам 4,99 доларів США щомісяця, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Мабуть, найкращою пропозицією є отримання довічного членства, яке коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви думаєте про це, ви’ фактично отримати необмежену кількість порнографії на все життя, і це’ s без реклами. Тепер очікуйте, що ви одягнете’ я не хочу платити все це або готівкою. Ви все ще можете отримати доступ до вражаючої кількості порнографії та деяких інших привабливих смаколиків. Окрім секс-програм у реальному часі, ви можете побачити багато рекламних мереж порнозірок та неймовірний вибір фотографій.

Що’ і багато іншого, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших користувачів за віком, місцем проживання, статтю та положенням. Ще краще, використовуючи інноваційні пристрої пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом фігури та фетишами, щоб назвати кілька стандартів пошуку.

Безсумнівно, ідея полягає в тому, щоб поговорити з людьми, яких ви, можливо, збираєтесь побачити, однак, як ви могли передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, певного обміну фотографіями та наміру виконувати інші хтиві онлайн-завдання. Однак, як і в багатьох точках у мережі, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що ця трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників у мережі. Фактично існують мільйони завантажень, які’ це просто посилання на відео. Окрім фільмів, тут можна переглянути різноманітні гарячі зображення та чудові GIF-файли.

І справді, визнаю, я трохи обманював, коли шукав одну з найулюбленіших класифікацій. Технічно кажучи, найпоширенішим видом порно є некатегоризоване. Відчуття, яке є досить приголомшливим, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сторінках.

Проте я подумав, що це начебто широко, тому я вирішив “& ldquo; формально зверніться до різних інших видатних класифікацій, які належать до аматорського відбору. З понад мільйоном завантажень кількість ‘& lsquo; відносно не обмежена. справжні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, що вони цінують себе, принижені та брудні.

(До речі, аматорські фільми становлять приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

Щоб ви зрозуміли, існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі експертів, які не займаються порнографією, яких ви’ (хороша новина в тому, що) ніколи раніше не бачили разом із пробною порнографією в стилі гонзо, яка має начебто сирого відчуття.

А я’ я не просто описую кожну трахання без сідла.

Просто зауважте: усі веб-посилання є практичними та не містять спаму, окрім кнопки Porn Gamings –– що’ це лише реклама.

Без матері

Безсумнівно, найвища якість повсюдна, але це’ частково через поєднання аматорської та експертної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що всі ці канали для дорослих відкриті для нових масових фільмів, ця система є ідеальною порносистемою для всіх типів дивних збоченців.

Найкращі альтернативи PornHub

Вони’ ми створили групи на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, такі як анальний екшн, секс із транссексуалами, дивне поєднання та шкіряні порнографічні відео. Якщо ви дослідите альтернативи пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ того, що s ‘описується як & lsquo; екстремальний порнографія

. Будьте обережні, цей пошуковий фільтр напевно надасть вам будь-яку парну, дивну та неймовірно екстремальну порнографію. Природно, нічого з цього – наскільки я розумію – не варто видаляти PornHub, проте багато відеокліпів, наведених нижче, можуть вразити деяких людей.

Якщо ви маєте намір лоскотати вашу кумедну кістку до, після або під час’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені єдиним у своєму роді, оскільки він має ‘& lsquo; смішно, різне інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них створені одночасно для руйнування шлунково-кишкового тракту та горіха.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Продовжуючи, додатковим цікавим аспектом цієї труби є значні сторінки взаємодії. Існують теми дискусійного форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має чат у режимі реального часу та навіть повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Спільнота зростає. Вони’ щоразу приєднуються нові аматорські порнозірки, а ви’’ знайдете якийсь дивовижний і смішний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мама не’ t перегляд

. SpankBang Будь то’ Уміло створені або записані аматорами, якість величезної маси цих абсолютно безкоштовних порнографічних відеокліпів має тенденцію бути першокласною.

Я ношу’ У мене немає конкретного питання, однак ця трубка спрямована на мене, як і серед більшості фільмів, опублікованих на веб-сайті. Запропонуйте спробувати, а ви повідомте мене – я припускаю, що ви погодитеся зі мною.

І якщо ви напружені через те, що вас спантеличили численні звернення під час відкриття веб-сторінки, не’ t піт це. На цьому веб-сайті є багато альтернатив пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши одну кнопку, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно додано, що’ були помітними, і завантаження швидко з’являться.

Я ношу’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу цю останню альтернативу’ один я бачу на інших безкоштовних

порносайти. Рухаючись далі, ви можете відфільтрувати результати відео за якістю чіткості, тривалістю відеокліпу або просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ Крім того, ви можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Мені варто додатково торкнутися SpankBang’ Телевізійний атрибут. Учасники цього сайту можуть не просто запустити власні мережі, але й створити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює ту нечисть, яку ви збираєтеся побачити. Усе, що вам потрібно зробити, це натиснути на телевізійне посилання, ввести групу, тег, ключові слова чи порнографічну зірку та перейти звідти.

Запропонуйте це зовнішній вигляд, і ви можете зробити це своїм електронним банком готівки.

YouPorn

Щодо дизайну, цей безкоштовний порнографічний сайт виглядає охайно, а матеріал багато в чому –– це’’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не знаходили цей сайт, на якому міститься купа бруду, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти сексуальних зображень і, можливо, петабайти порно відео. Вони чудово організовані в безліч класифікацій, які мають бути привабливими практично для кожного почуття чуттєвого візуального.

Хоча є виконавці-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше експертної еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у меню. Поряд з ним є розділ еротики, який містить потоки захоплюючих історій, які зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до 2 каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав заяву, що аматорські моделі все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порносистема не’ Не має забагато у вигляді додаткових наворотів, що є приголомшливим для тих, хто хоче сісти та злізти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб максимально використати цей сайт’ набір пристроїв для пошуку сексу.

Кожен із найефективніших фільтрів одним натисканням, як-от упорядкування результатів за тим, що’’ нове, популярне останнім часом і традиційне, і в тренді. Краще, за допомогою двох кранів ви можете отримати випадкову серію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що намагаєтеся знайти, ця платформа має вражаючий список тегів, які потрібно відвідати, подумайте.

Дівчата-оператори на YouJizz Live такі ж чарівні, як і головна трубка. До речі, якщо вам подобаються блондинки, вам варто заглянути на веб-сайт YouJizz. У них є всі типи привабливих сестер, але я фактично виявив, що ти’ знайдете багато жінок з медовим волоссям.

Наскільки вам захочеться, клацніть і тріпайте, одягайте ще не грудь цього горіха. Ми’ ви лише наполовину, і є більше трубок, про які можна дізнатися та отримати задоволення.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *