غير مصنف

Az Eagles 2024 Nfl rájátszás esélye A szorzók azt feltételezik, hogy Philadelphia visszatér a funkcióhoz

A teljes negyvenkét.5-kor nyílik, és ma délután elérheti a mélypontot a 43-tól. “Kevés dolog történik ezzel a konkrét összeggel, de szinte az összes készpénz, amink van, megtalálható a legújabb Below-ban” – mondta Shelton. Ennek ellenére a költségek (14-cuatro SU, ATS) kiestek az új divíziós fordulóban.

  • “Az egyértelmű szerencsejátékosok elfoglalják a friss Chiefeket, hogy beugorjanak Jacksonville-be a 2. napon” – mondta a BetMGM kereskedő, Seamus Magee.
  • Ha a több mint pénzed van, az azért lesz, mert a Bengalsnak megvolt a módszere, amely az új Browns védelmet nyújtja.
  • Az első legjobb fogadások egy előzetes és két hagyatéki játék voltak, amelyeket eléggé dédelgetem ahhoz, hogy most bebiztosítsam, mivel úgy gondolom, hogy nem lesz választásom, hogy augusztusra fogadjak ezeknek az embereknek.
  • A vadonatúj Tigers ezután a Tx Pan by the Kansas Condition-t illeti, és a 9,5 részes esélytelenebbé vált.
  • Ennek ellenére a 49-esek (5-step 1 SU/4-2 ATS) felhagynak néhány késői elfoglaltsági vágyával, és az utolsó másodpercekig elszalasztja a szakma-célkitűzést, és megpróbál 19-17-ig csúszni.
  • Ez az új Browns NFL-es valószínűségéhez hasonlítható, mivel a +160 alulmaradók (100 dollár választás, így 160 dollárt kereshet).

Baker Mayfield, Mike Evand és te Rachaad Light nem fognak elegendő tűzerőt adni ahhoz, hogy a videojátékban maradjanak. Nem fogják figyelmen kívül hagyni, és akkor Anthony Richardson fog tenni számos lenyűgöző veszi, ennek ellenére a Jaguars hajlamosak nyereményeket, hogy az egyik, hogy egy jó foglalkozási céllal. Előnyeink itt vannak a Prime 10 esemény kiválasztásával együtt (annak ellenére, hogy nem fedezi fel a figyelmet, így szemügyre veheti a pár játékot). “Ez lehet az a bizonyos helyzet, amikor a nyáron belüli új vonal nem lesz olyan, mint a vadonatúj vonal a szeptemberben. Egy hétfő estétől kezdve az összes élő parlay a 49-esekhez megy” – mondta Michaelson.”Amikor vasárnap a kedvencek után kapjuk meg a kedvencünket, csak a nyereséges kedvenc után, legközelebb valószínűleg a Jetsnek fogunk szurkolni.”

Tippek Egy spot Spread megértése Nfl

Az új Egyesült Királyság megpróbálja 84%-ot levonni a fogadásoktól/91%-ot hagyni a dollárból. A Brownsnál a belépési szám csaknem dos/1 marad, de a https://fogadas-sport.com/gamebookers/ spread pénz majdnem a harmadik/egyes lépés a Bengalsnál. Cleveland megpróbálja megszerezni a legtöbb első pénzvonalat, annak ellenére, hogy rengeteg tartalékot vesz részt a játékban. A TwinSpires teljes értéke állandóan 37,5-nél tart, a kétirányú szórakozás egy vékony a legújabb Alacsonyabb, mint a tétek 57%-a/pénz 52%-a alatt.

Nfl indítása Néhány nap 1. lépés Esély és kontúrok

betting bot

Értéket keresve gyakorlatilag rálátást ad a szerencsejáték-szegmens mozgásaira. A srác erősen gondolkodik az analitikán belül, és te előrébb kerülhetsz a görbén; hadd végezze el a szám a beszédet. A Windsorból származó főiskola vagy egyetem tudósa, aki sportoktatási végzettséggel rendelkezik, Jon akkor is kedvenceikkel tölti az idejét, amikor éppen nem baseballt néz. Legjobb sportfogadási alkalmazásaink rövidek voltak ahhoz, hogy kielégítsék az NFL-fogadók friss étvágyát, mivel a 2023-as NFL-naptárban minden online játék lehetősége bekerült a friss napirend elindítása után. Az opciós játékok egy másik módot kínálnak az NFL-videójátékok bekapcsolására, mivel a sportfogadások által kiadott jó minőségű terület változik. Ez a fajta fogadás lehetővé teszi, hogy néha növelje a vadonatúj bérletet az egyébként végösszegekre, és ezáltal módosítsa a potenciális jutalékot.

Vállalva péntek este, a friss sorozat elszaladt a Chiefs -6,5 elől, hogy segítsen neked -6, következő -5,5 és -5, a -cuatro.5 felé vezető úton. Washington egyszerűen abban reménykedik, hogy a QB Kyler Murray a legújabb visszaigazolást kapja, amely a tavalyi év végén megszakította a megfelelő ACL-t. Murray még nem tapasztalta, és nulla ütemterv van a visszatérésre. Egy héttel ezelőtt a vadonatúj Notes kiadta Colt McCoyt – aki előreláthatólag Murray távollétében kezdi meg –, és Josh Dobbst a vadonatúj kezdőnek nevezte. Dobbsnak csak augusztus huszonnégye óta van Washington, amit a Clevelanddel kötött cserejegyek miatt kapott.

Az új Az egyesült királyság Patriots a Cincinnati Bengalsnál Lehetőség és lehet Válogatás, hónap első lépés

Egyszerűen néhány meccs az NFL-nap első lépésében, a napló hét vagy még több szakaszelőleget tartalmaz. Egysoros egy apróságnak tűnik az, hogy a Panthers-t a dos.5 tételek kedvelik a Brownsokkal szemben. Brissett kipróbál egy jó lehetőséget, hogy Watsont Cleveland tulajdonává változtassa. És keressen embereket, hogy lecsökkenthesse a friss Pantherst és a higanyos Mayfieldet, különösen, ha a karolinai bemutatkozáson belül megszerezte a pszichológiai poggyászát randevúzóival szemben. Dak Prescottnak a hetedik éve lesz a teljesítő hátvéd, ennek ellenére a Cowboysnak kérdései vannak a vevőikkel kapcsolatban, és kellemetlen hatótávolság is lehet.

2024-es háztartási munka a Derby-válogatáson

Lépj be a WR Treylon Burks alapkörbe, aki állítólag egyre nagyobb kényelmetlenséget szenvedett az erősödés miatt, és új játékkönyvet fogsz kapni. Mégsem valószínű, hogy pénteken mutatkozik be. szülővárosi csoportjuk. Pontosan hogyan alakulnak a pozícióik a friss QB-kkel, és lehet, hogy a friss eladás érdekes lesz.

Játékok

add betting url

Azonban nem hiszem, hogy ez lenne a példa a meccsen belül.A vadonatúj Colts oktatási termékcsalád az elmúlt szezonban a menhelyre mutat, és a szervezetek sokféle módon legyőzhetik őket. Több szerencsejátékos megakadályozza a 3. lépésben.5 szakaszos előlegeket, amikor a kedvencet is beleértve, mert az embereknek négyre kell nyerniük. Az egyik vezető ok, amiért Carolinával foglalkozunk, az, hogy a Fiatalabb nem egy normál kezdő és hivatalban lévő párosítást ír le. Egyébként Ridder egy éve mindössze öt videojátékban szerepelt, és a srácnak nem ugyanaz a származása, mint a Youngnak.