غير مصنف

Nfl 1. nap Teljes esély és nyomok

A +7-es jelölést viselő csoport a játékot hagyó részen belül hét szakaszból álló esélyes. Abban az esetben azonban, ha a kilencedik 5,5 tétel alatti összeggel vagy a Jets nyereményével keresnek, az összes Ny-re vonatkozó spread fogadás hajlamos készpénzre váltani.Mindegyik videojáték hajlamos arra, hogy számos szerencsejáték-lehetőséget biztosítson a videojáték előtti szegmensek és a játéklehetőségek között. És lehet, hogy tudja, hogy az összes fő fogadási típus létfontosságú annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ésszerűen hozzáadhat néhány játékpreferenciát az NFL Vacationshez.

  • A vadonatúj Less than hatvan százalékot vonz a nagyon korai jegyektől/65 százalék a korai dollártól.
  • Ez valóban egy másik módja annak, hogy a legfrissebb többet/alatt szerezzen be, a várhatóan egy kaszinójátékban megszerzett tárgyak számát.
  • A friss Orleans (1-0 SU/0-step 1 ATS) továbbra is törekszik a 2. napra, és Carolinába tervez utazást a nyitó videojáték alkalmával, távol a szombati esti sport ikerversenytől.
  • A vadonatúj Vikings bedobta a törülközőt egy késői TD-vel, és veszíthetsz a Denverből 21-20-ra, de beváltották, mert a dos.5 szakaszos utcai esélytelenek.
  • Még akkor sem, ha Denver nem feszíti meg őt a magas videóban, nem gondoljuk, hogy Garoppolo gyakran folyamatosan körözteti a mennyei legújabb botokat.

“Nyilvánvaló játékosok jártak a Less than-ban. A teljes létszám eltávolodott a 42.5-től, hogy segítsen neked 41.” Itt is volt kétirányú lépés, hogy Undered elvette a jegyek 54%-át/pénzének 56%-át. “Lényegében az összes költség. Az idézetek száma 6/1, a készpénz pedig körülbelül 6/1” – mondta Shelton, miközben részletezi Önt, hogy határozottan – például Dallasban – a legnépszerűbb az, hogy a pénzvonalat is élvezni kell. “Ez majdnem 5/1. lépés pénz a friss számlákon. Valójában egyértelmű játék az adósságokon -120. De ez változhat a jövőben.”

Vess egy pillantást a weblinkre: Legjobb Nfl Gaming Webhelyek:

A móka elméletileg egy nagyszerű csütörtök esti online játékkal kezdődik, amelyben a Buffalo Expenses és a La Rams szerepel. Az egész július közepén az 53-as csúcsot érte el, majd 50,5-ös mélypontra emelkedett. Jelenleg 51,5-nél tart, 54%-a a több mint/58%-a a készpénznek az Under-be való bérletekből. A full mártott segíteni 53 augusztus elején ami lehet most eredményeként 52.

Mellesleg, az Arizona az elmúlt szezonokban legalább hét szám terjedését ellenzi, Kyler Murray pedig hét egyes meccset figyelmen kívül hagyott. Vele, valamint Marvin Harrison Jr.-val a flexben, a friss Cardinals sokkal jobb volt. Tisztában vagyok vele, hogy jelenleg mindannyian lemaradunk a vadonatúj Patriotsról, bár lehet, hogy ez lesz, de ez gyorsabb lehet a friss Angliában, és sokkal több a Bengals tekintetében.

vess egy pillantást a weblinkre

Saját NFL Matchups weboldalunk felsorolja az összes Rotation-ból kezelhető online játékot, amelyeket számmal készítenek, és amelyeket a sportfogadók vess egy pillantást a weblinkre fejlesztenek. Az összes NFL-meccsnek van egy Family and Out embere, és lehet, hogy mindkettőjüknek jó rotációs ügyet kínálnak. Az új játék alapvetően nincs energiasorrendben, mivel az egyes párosításokat a tévénézési szándék miatt próbálják eltolni.

Los angeles töltők a Minnesota Vikings lehetőséghez képest

Ez a párosításnak van néhány legjobb tíz választása, valamint az évtől távol az Offensive Novice számára előnyben részesített néhány, Bryce More fiatalos (+475) és Bijan Robinson (+300). A legújabb Panthers mindkét meccsen védett a Falcons ellen az elmúlt 12 hónapban, így Eddie Pineiro sokkal több területet tudhatott magáénak egy jó gyűjteményben. Moore elfutott a karakter elől, hogy kecskére tegyen, és a valószínűtlen, 62 füves Hail Mary idézet alapján értékelte a 8. héttől távol eső időket. A 15 yardos sportszerűtlen magatartási büntetés, amiért eltávolította a sisakját, Piniero Pat kihagyását és a Falconst is kikényszerítette. több időn belül érvényesült. A friss Falcons a rövid preferencia ezen a mérkőzésen belül, de nem értünk egyet a nagyon korai sorúttal kapcsolatban a Falconshoz, akiknek Young van és az 1. NFL-ben indulnak.

A sokféle pont miatt tudnak keresni, és a fogadásod általában a győzelem miatt. Ezen a hasonlaton belül a friss Los Angeles Rams valójában a vadonatúj England Patriotst próbálja ki. Ragadjunk meg egy másik forgatókönyvet egy lelkes NFL-pontosztásból, és részletesen beszélünk a témáról.

vess egy pillantást a weblinkre

Mint említettük, mindkét szervezet kiválóan alkalmas a golflabda védőterületére. Egymást vétkezik amellett, hogy a labdával akarnak dolgozni, amivel a friss időóra működésben marad, és a korlátozás teljes pontja lesz. Ennek ellenére a legújabb Eagles bebizonyítja, hogy képesek győzni mozgásban, és Ön a meccsek legnyugodtabb hátvédjei között lehet Hurts-val. Az Eagles standard filmrendezője, Howie Roseman nagyszerű bulit rendezett az iparban, kezdve a legfelső menedékhelyen. A VegasInsider egy sor szakértő fogyatékost kínál az Ön számára.

Az előrejelzések felkerülnek az összes nagy sportesemény weboldalára, amelyek heteken belül normális állapotúak, ami végül a kérdésen belüli funkciót okozza. De nem, azt javasoljuk, hogy szerezzen be ilyen típusú előrejelzéseket, amelyek teljes kiőrlésű sót tartalmaznak. Az elit csoporttevékenység-előrejelzők meglehetősen precíz feltételezéseket tesznek, ennek ellenére a saját megjelenésüket is elemezniük kell. Az NFL-játékok lehetőségeinek pontos átgondolásának módjai, ha szem előtt kell tartaniuk, hogy a tételeket levonják a kedvencekből, és akkor hozzáadódik az esélytelenebbé. Ez feltehetően megemeli a vadonatúj játékteret az NFL online játékban dolgozó csoportok között, még akkor is, ha úgy érzik, hogy a csapat sokkal jobb lesz, mint a másik.

Eagles vs Patriots lehetőség

Miért nem térünk el a főbbtől, és megértheti, hogyan kell olvasni az NFL szerencsejátékok esélyeit. Iratkozzon fel közvetlenül az e-mail listánkra, ha ingyenes szerencsejáték-választékot, exkluzív kampányokat és a MyOC Superior szolgáltatást szeretne tudni. A friss 49-esek mindent megtesznek annak ellenére, hogy a kiváló agresszív környezetben próbálják ki a futást. Néhány ember, akit meg kell nézni, az év védekező felhasználója legutóbbi díjazottja, T.J. A 2023-as NFL számos csábító mérkőzést kínál az új évadokkal kezdődő néhány nap első lépésében. Az Ön San francisco 49ers és a Pittsburgh Steelers vadonatúj leszámolását tartják a leglenyűgözőbbnek.